nadvechir-okupanti-obstrilyali-donechchinu-vbito-trokh-tsivilnikh-ta-dvokh-poraneno

Надвечір окупанти обстріляли Донеччину: вбито трьох цивільних та двох поранено

 • 613718 переглядiв

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Російські війська ввечері обстріляли населені пункти Лиманської громади з артилерії. Внаслідок цього троє людей загинуло і ще двоє отримали поранення, повідомляє Офіс Генерального прокурора, передає УНН.

Деталі 

Російська армія обстріляла села Торське та Закітне Лиманської територіальної громади. За попередніми даними, окупанти атакували села з артилерії. 

Перша атака сталася о 18:50 в селі Торське. Там біля приватного будинку загинули дві жінки та чоловік віком від 63 до 88 років. Ще один місцевий мешканець зазнав множинних травм грудної клітини, плеча й стегна. Йому надано медичну допомогу. 

Через пів години російські війська обстріляли село Закітне. Унаслідок обстрілу 26-річний чоловік отримав перелом черепа і забій головного мозку. Його ушпиталили у тяжкому стані. 

Наразі розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України). 

Нагадаємо 

Російські війська за минулу добу вбили у Донецькій області одного жителя. 

За даними голови ОВА, з початку повномасштабного вторгнення у Донецькій області вбито 1663 осіб, ще 4026 цивільних поранили.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В окупованому Севастополі чути вибухи та автоматні черги - ЗМІ

     • 1158969 переглядiв