nabu-ogolosilo-v-rozshuk-kolishnyu-nardepku-korolevsku

НАБУ оголосило в розшук колишню нардепку Королевську

 • 1315413 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишню народну депутатку від фракції «Опозиційна платформа - За життя» Наталію Королевську через підозру у недостовірному декларуванні. Відповідні дані розміщені в розшукових обліках Міністерства внутрішніх справ, пише УНН.

Деталі
Наталію Королевську підозрюють у недостовірному декларуванні. На сайті МВС зазначається, що вона переховується від органів досудового розслідування. Датою її зникнення вважається 22 лютого 2023 року.

Доповнення

У лютому цього року до Верховної Ради надійшли заяви Наталії Королевської та її чоловіка Юрія Солода про відмову від мандатів народних депутатів

Після точо НАБУ і САП заочно повідомили Наталії Королевській про підозру у недостовірному декларуванні за 2020 рік(частина 1 статті 366-2 Кримінального кодексу України).

Королевська у декларації не вказала дві земельні ділянки в Обухівському районі загальною площею 0,829 га та вартістю понад 2,5 млн грн, а також житловий будинок та земельну ділянку, що розташовані в рф вартістю майже 1,8 млн грн.

Сума незадекларованих об'єктів нерухомого майна становить понад 4,315 млн грн, що перевищує 500 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАБУ оголосило в розшук колишню нардепку Королевську

     • 1315413 переглядiв