ukenru
na-zhitomirschini-natsgvardiytsi-pokhvorili-na-kir

На Житомирщині нацгвардійці похворіли на кір

 • 10344 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. На Житомирщині було зафіксовано низку випадків захворювання на кір військовослужбовців однієї з частин Національної гвардії України. Про це УНН повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, яка відстежує ситуацію.

У військовій прокуратурі повідомили, що за результатами вивчення даного питання, проведеного представниками військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України, встановлено, що станом на 30 березня 2018 року, у лікарні Житомира залишаються на лікуванні 9 з 21 військовослужбовців Нацгвардії. Хворим організовано належне лікування та забезпечено всіма необхідними ліками.

Як повідомила старший лікар-епідеміолог Північного Київського територіального управління Національної гвардії України старший лейтенант медичної служби Леся Купрієнко, перебіг хвороби у бійців проходить у легкій формі. На даний час епідеміологічна ситуація у військовій частині знаходиться в межах норми.

Як повідомляв УНН, нещодавно в Ірпіні Київської області до лікарні було госпіталізовано 13 нацгвардійців з підозрою на кір та вітрянку.

Українські Національні Новини

Здоров'я