ukenru
na-zasidanni-tsk-zaslukhali-batka-gandzyuk-ta-matir-nozdrovskoyi

На засіданні ТСК заслухали батька Гандзюк та матір Ноздровської

 • 9494 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. Сьогодні під час засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради заслухали Віктора Гандзюка, батька загиблої Катерини Гандзюк та Катерину Дуняк, матір вбитої Ірини Ноздровської. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Борислав Береза, передає УНН.

Береза повідомив, що сьогодні відбулось чергове засідання ТСК під його головуванням. Провели слухання та попереднє обговорення проміжного звіту.

"Заслухали Віктора Гандзюка, батька загиблої Катерини Гандзюк та Катерину Дуняк, матір вбитої Ірини Ноздровської. Кажу відверто, дуже важко чути слова людей, які втратили своїх дітей. Біль, суцільний концентрований біль. І наше співчуття, на жаль, не може їм допомогти. На превеликий жаль... Також заслухали адвокатів родини Ноздровської", - повідомив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТСК по Гандзюк проситиме продовжити строк роботи

За його словами, наступне засідання відбудеться 5 лютого та пройде у закритому режимі.

"На ньому буде остаточно затвержений проміжний звіт ТСК. Сподіваюсь, що я зможу відзвітувати вже 6 лютого, про що я буду просити погоджувальній раді у понеділок 4 лютого. Маю надію, що зразу після проміжного звіту ВР продовжить роботу ТСК ще на 3 місяці", - додав він.

Нагадаємо, у Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України щодо розслідування вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших громадських активістів є напрацювання, проте вони закриті для громадськості.

Українські Національні Новини

Політика