na-zaporizhzhi-okupanti-gotuyut-vibori-u-zmishanomu-formati-genshtab

На Запоріжжі окупанти готують "вибори" у змішаному форматі – Генштаб

 • 558795 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. В одному з тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області окупаційна влада планує провести так звані «вибори» у змішаному форматі: показове голосування на дільницях та обхід квартир і будинків. Про це повідомив Генштаб у ранковому зведенні, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що обхід будинків передбачається розпочати завчасно. Починаючи з 30 серпня цього року представники окупаційної влади почнуть обхід квартир для збору голосів.

Крім того, у цьому регіоні з’являються особи, яких привозять із території рф та розселяють в покинутих будинках місцевих жителів. Цей факт пов’язаний із підготовкою фальсифікації голосування та створення потрібної картинки для російських медіа.

Також посилюється тиск на місцеве населення із вимогою отримувати російські паспорти. Зокрема, вводиться вимога, що оплата комунальних послуг, інтернету та мобільного телефону неможлива без російського громадянства.

З метою посилення тиску на місцеве населення у цьому регіоні відмічається збільшення чисельності військовослужбовців чеченської національності, які поводяться дуже агресивно та жорстко відносяться до порушення комендантської години місцевим населенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнська авіація за добу завдала 17 ударів по ворогу – Генштаб

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    13 китайських літаків та 5 кораблів наблизилися до Тайваню

     • 1016957 переглядiв

    Українська армія підійшла до другої лінії оборони росіян — ISW

     • 1456692 переглядiв

    Митрополит Епіфаній у Бучі освятив іконостас

     • 766043 переглядiв

    Трамп уперше з 2021 року зробив пост у Twitter/X

     • 819546 переглядiв

    42 безпілотники атакували Крим – міноборони рф

     • 7035895 переглядiв