na-zakarpatti-zhinka-namagalasya-za-6-tis-dol-kupiti-u-prikordonnikiv-perepustku-dlya-cholovika

На Закарпатті жінка намагалася за 6 тис. дол "купити" у прикордонників перепустку для чоловіка

 • 322205 переглядiв

Деталі

Зазначається, що подорожні прямували до Словаччини власним автомобілем. Чоловік разом з паспортом подав на контроль довідку ВЛК про непридатність до військової служби та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. У ході перевірки прикордонники встановили, що документи не дійсні і за такими реєстраційними номерами видавалися іншій особі.

У Держприкордонслужбі відмітили, що чоловік при цьому поводився "дуже нервово", а жінка "почала розповідати різні вигадки".

"Зрозумівши, що їх викрили, жінка вирішила піти іншим шляхом. Вона вклала у медичну книжку чоловіка 6000 доларів США і віддала її прикордонному нарядові. Правоохоронці від хабаря відмовилися, доповіли про випадок керівництву та викликали на місце події співробітників Нацполіції", - йдеться в повідомленні.

Слідчо-оперативна група вилучила кошти за протоколом огляду місця події, а жінка з чоловіком поїхали разом зі співробітниками РУП ГУНП до відділку Нацполіції. У діях хабарниці вбачають ознаки кримінального правопорушення, а саме пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі; у діях чоловіка – підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів.

Нагадаємо

На кордоні з Румунією прикордонники затримали чотирьох чоловіків, які намагалися втекти від мобілізації в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Померла відома українська журналістка Інна Кузнецова

     • 587581 переглядiв