ukenru
na-volini-sbu-zatrimala-zlochintsiv-yaki-diyali-pid-viglyadom-natsgvardiytsiv

На Волині СБУ затримала злочинців, які діяли під виглядом нацгвардійців

 • 10329 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. На Волині Служба безпеки України (СБУ) затримала учасників організованого угруповання, які діяли під виглядом нацгвардійців. Про це повідомила прес-служба СБУ у Волинській області, передає УНН.

"Співробітники Управління Служби безпеки України у Волинській області затримали учасників організованого угруповання, причетного до здійснення низки розбійних нападів на території України", - зазначили у відомстві.

За даними СБУ, зловмисники спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів та вимаганні коштів у населення в різних регіонах країни, зокрема в Київській області. При цьому вони використовували форму зі знаками розрізнення Нацгвардії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ підозрює екс-чоловіка Подкопаєвої у співпраці з ФСБ та шахрайстві

За наявною в СБУ інформацією, бандити планували розширити "географію" своєї злочинної діяльності, для чого прибули з Київщини на Волинь.

Завдяки своєчасним діям правоохоронців зловмисники були затримані згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в Маневицькому районі під час спроби вчинення розбійного нападу на місцевого підприємця.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України, правоохоронці перевіряють причетність зазначених осіб до вчинення інших злочинів на території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура: СБУ буде доручено розслідування теракту у Керчі

Нагадаємо, Військова прокуратура спільно зі Службою безпеки України (СБУ) викрила на хабарі та затримала начальника відділення продовольчого забезпечення відділу тилового забезпечення Лисичанського прикордонного загону.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП