na-vinnichchini-blagodiyniki-spilno-z-mistsevoyu-vladoyu-oblashtuvali-suchasniy-sportmaydanchik

На Вінниччині благодійники спільно з місцевою владою облаштували сучасний спортмайданчик

 • 789331 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Благодійний фонд «МХП-Громаді» спільно з Липовецькою міською радою реалізували великий проєкт - створили відкритий спортивний майданчик з сучасним покриттям. Про це повідомляє пресслужба «МХП-Зернопродукт», передає УНН.

Деталі

Спортивний майданчик облаштували у селі Росоша, що на Вінниччині. На реалізацію проєкту «МХП-Громаді» виділив 100 тис. грн.

Решту коштів було виділено з бюджету міської ради.

Таким чином, благодійний фонд та місцева влада втілили у життя мрію жителів Росоші.

«Сьогодні цей майданчик вже став улюбленим місцем активного відпочинку місцевих жителів та гостей», - розповіли в «МХП-Зернопродукт».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині благодійники облаштували укриття для вихованців школи

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Ми наближаємося до НАТО - Зеленський

     • 401508 переглядiв

    Папа Римський закликав ХАМАС звільнити заручників

     • 364885 переглядiв