na-pivdni-zbili-11-shakhediv-z-nikh-2-na-odeschini-de-ye-vluchannya-po-teritoriyi-obyekta-infrastrukturi-sili-oboroni-pivdnya

На півдні збили 11 "шахедів", з них 2 на Одещині, де є влучання по території об'єкта інфраструктури - Сили оборони Півдня

 • 116650 переглядiв

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Сили оборони України у ніч на 3 листопада знищили 11 ударних дронів типу Shahed у п'яти областях на півдні, у тому числі два - в Одеській області, є влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта на Одещині, повідомили у п'ятницю у Силах оборони півдня України, пише УНН.

Цитата

"Ворог системно тероризує південні регіони із застосуванням ракет і ударних дорнів. Уночі здійснив потужну дронову атаку. Серед якої запустив і керовану ракету повітряного базування Х-59 по Кіровоградщині. Майже 5 годин напруженої бойової роботи сил протиповітряної оборони призвели до збиття ракети Х-59 і 11 БпЛА типу "Shahed-131/136": по 3 Кіровоградська і Миколаївська, 2 - Одеська, по 1 Херсонська, Дніпропетровська, Вінницька області", - ідеться у повідомленні Сил оборони Півдня у Telegram.

Деталі

Як повідомляється, "є влучання по технічній території інфраструктурного об'єкта на Одещині". Критичних руйнувань і постраждалих не зафіксовано.

Доповнення

У небі над Україною вночі знищили 24 з чотирьох десятків "шахедів" та ракету Х-59.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Херсон вночі зазнав ворожих атак, сталася пожежа - МВА

     • 143507 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 303 тисячі

     • 195597 переглядiв

    “Ворог бʼє по Харкову” — Терехов

     • 277482 переглядiв