na-parlamentskii-naradi-za-uchastiu-zelenskoho-usi-prysutni-pidtrymaly-planu-peremohy-pislia-prezentatsii-u-vr-arakhamiia

На парламентській нараді за участю Зеленського усі присутні підтримали План перемоги після презентації у ВР - Арахамія

 • 10535 переглядiв

Після презентації Президентом України Володимиром Зеленським у Верховній Раді Плану перемоги відбулася нарада за участі Глави держави, керівництва парламенту, голів депутатських фракцій та груп, де усі присутні на зустрічі підтримали План перемоги, повідомив голова монобільшості - фракції "Слуга народу" - нардеп Давид Арахамія, пише УНН.

Деталі

"Президент представив наш План перемоги. Дуже детальний документ, який розрахований на теперішній період і на час повоєнного відновлення. Ми пропонуємо партнерам стратегію взаємного посилення. Без нашої перемоги, без чесного і справедливого миру для України світ не зможе почувати себе в безпеці. Зате сильна, незалежна, європейська Україна зможе стати донором колективної безпеки для всього нашого континенту. І сьогодні Президент про це чітко сказав", - вказав Арахамія у Telegram.

"Після презентації Плану перемоги відбулась нарада за участі Президента, керівництва Верховної Ради, голів депутатських фракцій та груп. Усі присутні на зустрічі підтримали План перемоги. Дякуємо колегам за єдність і одностайність у баченні нашої Перемоги та справедливого миру. Це ще раз підтверджує, що План перемоги - абсолютно реалістичний документ, який об’єднує суспільство у питаннях нашої боротьби і нашого майбутнього", - вказав Арахамія.

Зеленський представив у Раді План перемоги: основні положення16.10.24, 13:05

Популярні

Новини по темі