ukenru
na-okupovaniy-khersonschini-rashisti-zbirayut-informatsiyu-pro-pidpriyemtsiv-ta-viluchayut-v-nikh-tovari-genshtab

На окупованій Херсонщині рашисти збирають інформацію про підприємців та вилучають в них товари – Генштаб

 • 630618 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. На тимчасово-зайнятих територіях Херсонської області російські окупанти збирають інформацію про підприємців та вилучають в них товари разом з автомобільним транспортом. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального Штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Цитата

“Російські загарбники продовжують вчиняти протиправні дії стосовно місцевих жителів на тимчасово зайнятій території Херсонської області. Окупанти збирають інформацію про осіб, які займаються підприємницькою діяльністю, та вилучають у них автомобільний транспорт і товари”, – йдеться в повідомленні.

Деталі

Водночас, на Херсонському напрямку противник продовжує обстріли населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Зокрема, від артилерійських обстрілів постраждала цивільна інфраструктура Херсона, Антонівки та Берислава. Є поранені серед мирного населення.

Доповнення

Сьогодні, 2 січня, окупаційні війська рф вкотре обстріляли Херсонську область, а саме - центр Берислава. За попередньою інформацією, 5 цивільних отримали поранення, троє - у тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Суспільство