na-okupovaniy-donechchini-viyskoviy-rf-rozstrilyav-simyu-z-dvoma-ditmi-roszmi

На окупованій Донеччині військовий рф розстріляв сім’ю з двома дітьми – росЗМІ

 • 156461 переглядiв

Цитата

“Всі вбиті в голову. На ліжках. Будинок залили водою, мабуть, щоб приховати докази. Усі сусіди кажуть, що вбивці військові рф. Ніхто не затриманий, усім тепер страшно”, — цитують слова сусіда розстріляної родини тамтешні ЗМІ.

Деталі

У будинку на вулиці Донецькій в окупованому місті Волноваха Донецької області за даними російських ЗМІ було знайдено 9 тіл загиблих з вогнепальними пораненнями. Двоє з них — діти. Учениця молодших класів та 4-річний хлопчик.

Місцеві жителі, сусіди та родичі вбитих за інформацією російських джерел стверджують, що вбивство скоїв російський військовослужбовець. Він розстріляв під час сну усю сім’ю з дітьми та ще 5 осіб, які також перебували у будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожа військова вантажівка спричинила аварію на окупованій Донеччині: загинули троє дорослих та дитина — росЗМІ

Контекст

Волноваха, де стався злочин, – прифронтове місто. Росіяни захопили його ще у 2022 році. За даними журналіста Дениса Казанського всі люди зі зброєю – це російські військові. Тож на думку журналіста, жодних сумнівів у тому, що це справа їхніх рук, немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    рф атакувала Херсон з ТОТ: пошкоджено авто — Мрочко

     • 65904 переглядiв