na-okupovanii-luhanshchyni-vchyteliv-zmushuiut-ahituvaty-za-kontrakty-z-armiieiu-rf-ova

На окупованій Луганщині вчителів змушують агітувати за контракти з армією рф - ОВА

 • 14186 переглядiв

 У Луганській області російські війська минулої доби обстріляли Невське. Щотижня вчителі так званої "лнр" звітуватимуть про обсяг розповсюджених агітматеріалів щодо підписання контракту з армією рф,  а "бюджетники" примушуватимуть населення оформляти російський паспорт. Про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях розповів 19 вересня очільник ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

"По Невському вчора росіяни поцілили з реактивної системи залпового вогню. Також вони активно били зі ствольної артилерії – як по Невському, так і по Макіївці. Застосували у бік цих сіл 96 безпілотників. Із низ 62 – по Невському", –розповів Лисогор.

За його словами, наші оборонці відбили наступи ворога в районах Стельмахівки, Білогорівки, Невського та Макїївки.

Також очільник ОВА повідомив, що керівники навчальних закладів так званої "лнр" отримали розпорядження агітувати учнів підписувати у майбутньому контракт із російською армією. Щотижня школам надсилатимуть оновлені агітаційні матеріали. Після цього відповідальні особи щосереди звітуватимуть про "виконану роботу".

У свою чергу, впродовж осені колаборанти з бюджетних установ окупованої Луганщини проводитимуть агітаційну кампанію серед населення, яке все ще утримується від оформлення паспорту рф. Відповідне завдання надійшло з кремля.

Наголошуватимуть на тому, що із 1 січня без цього документа люди залишаться без будь-яких соціальних гарантій.

У ГУР розповіли, як рф використовує сирійських найманців як "гарматне м'ясо" на Луганщині17.09.24, 11:16

Популярні

Новини по темі

У Фінляндії планують розмістити два штаби НАТО

 • 12546 переглядiв

ВАКС оголосив у розшук нардепа Одарченка

 • 14161 переглядiв