na-okupovanii-luhanshchyni-ditiam-rozdaiut-instruktsii-z-pravylamy-spilkuvannia-z-viiskovymy-rf-ova

На окупованій Луганщині дітям роздають інструкції з правилами спілкування з військовими рф - ОВА

 • 10635 переглядiв

У навчальних закладах на тимчасово окупованих територіях Луганської області дітям роздують буклети із правилами безпечного спілкування з російськими військовими, ціни на проїзд в Луганську запропонували підвищити втричі, на Лиманському напрямку росіяни атакували за підтримки штурмової авіації. Про це йдеться у зведенні ОВА, передає УНН

"Окупанти спробували захопити наші позиції поблизу Греківки, Макіївки, Балки Журавки. Атакували, маючи підтримку штурмової авіації. Українські оборонці зупинили усі ці намагання ворога, – зазначив очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

За його словами, загарбники не припиняють бити по прифронтових населених пунктах. Вчора поцілили по району Балки Журавки. Обстріляли місцевість з артилерії та безпілотників".

Також в ОВА розповіли, що у навчальних закладах на захоплених територіях Луганщини дітям роздують буклети із правилами, яких необхідно дотримуватися під час спілкування з військовими російської армії.

Луганщина: ворог б'є НАРами, на окупованих територіях згоріло ще одне село, у Луганську росіяни відкрили військовий клас04.10.24, 09:29

Зокрема, вчителі в Айдарі акцентували увагу учнів та їхніх батьків, що правильне спілкування – залог безпеки дитини. Наголошують, що у будь-якому випадку озброєні росіяни не понесуть покарання за власні протиправні дії.

"У Луганську окупаційна влада дискутує з приводу перегляду тарифів на перевезення пасажирів в межах міста. Однак рішення, яке влаштує усіх, в них немає. Діючий тариф у 20 рублів є економічно необґрунтованим і застарілим. Перевезення однієї особи коштує втричі дорожче. Про ймовірний прибуток мова вже не йде", - додали в ОВА.

Популярні

Новини по темі