ukenru
na-mariupolskomu-napryamku-kilkist-obstriliv-boyovikiv-skorotilasya-udvichi

На маріупольському напрямку кількість обстрілів бойовиків скоротилася удвічі

 • 6310 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. На маріупольському напрямку кількість обстрілів бойовиків скоротилася удвічі порівняно з попередніми днями. Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, передає кореспондент УНН.

"На маріупольському напрямку, порівняно, з попередніми днями, вчора було значно спокійніше. Кількість ворожих обстрілів скоротилася більше, ніж удвічі, проте це все одно більше, ніж на луганському та на донецькому напрямках, разом узятих", - сказав А.Лисенко.

Він додав, що на ділянці фронту Павлопіль-Широкине тривають мінометні обстріли з боку противника, під Докучаєвськом бойовики також порушили режим "тиші". За його словами, у Мар’їнському районі вчора було тихо.

"Вчора в районі проведення АТО відбулося 2 польоти ворожих БПЛА (всі – на маріупольському напрямку). Для порівняння: позавчора їх було 7" ,- сказав А.Лисенко.

Він додав, що противник застосовував безпілотники для корегування артобстрілу Тоненького у суботу, де постраждало сільськогосподарське підприємство та загинув цивільний.

Як повідомляв УНН, в Ясинуватському районі внаслідок артобстрілу бойовиків загинув мирний житель.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП