na-kyivshchyni-lokalizuvaly-velyku-pryrodnu-pozhezhu-dsns-prozvituvalo-pro-radiatsiinyi-fon-u-normi

На Київщині локалізували велику природну пожежу: ДСНС прозвітувало про радіаційний фон у нормі

 • 12834 переглядiв

Рятувальники локалізували велику пожежу на відкритій території Київщини. Радіаційний фон у нормі, рівень забруднення повітря в Києві середній, працюють 130 рятувальників та 44 одиниці техніки.

Рятувальники локалізували велику пожежу на відкритій території у Київській області, радіаційний фон у нормі, повідомили у ДСНС. При цьому, за даними КМДА, рівень забруднення повітря в Києві середній, пише УНН.

Деталі

"Київщина: вогнеборці локалізували пожежу на відкритій території, площею 421 га", - повідомили у ДСНС у соцмережах.

На ліквідації, як вказано, працюють 130 рятувальників, 37 одиниць техніки від ДСНС та 7 одиниць техніки від лісового господарства.

"Проводиться постійне обстеження території фахівцями радіаційно-хімічного захисту. Радіаційний фон у нормі", - ідеться у повідомленні.

Тим часом у КМДА повідомили вранці 4 вересня, що рівень забрудненості атмосферного повітря в Києві середній, радіаційний фон у всьому місті – в нормі.

Доповнення

У ДСНС не вказують, яку саме пожежу локалізували.

При цьому напередодні голова Київської ОВА Руслан Кравченко повідомляв, що на території зони відчуження горить лісова підстилка. За наведеними ним даними ДСНС, у Чорнобильській зоні напередодні спостерігалося горіння на площі орієнтовно 20 га.

Юлія Шрамко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі