na-kordoni-z-rumuniieiu-dvoie-zlovmysnykiv-napaly-zi-zbroieiu-na-prykordonnyka-viiskovyi-zastosuvav-zbroiu

На кордоні з Румунією двоє зловмисників напали зі зброєю на прикордонника. Військовий застосував зброю

 • 16021 переглядiв

У Чернівецькому прикордонному загоні на кордоні з Румунією прикордонник застрелив одного нападника і поранив іншого, захищаючись після того, як вони напали на нього зі зброєю.

На ділянці Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією двоє чоловіків напали зі зброєю на прикордонника. Для самозахисту військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко журналісту УНН.

Ситуація з нападом на прикордонний наряд справді мала місце. Це сталося вчора після 21 години на ділянці Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією. Нападників було двоє і при собі вони мали певні засоби, які застосовували проти прикордонника. З метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер. На місце викликано медиків

- розповів Демченко.

За його словами, повідомлено ДБР, поліцію та органи прокуратури. Наразі тривають слідчі дії.

Контекст

Журналіст Віталій Глагола повідомляв, що о 9 годині вечора, дві особи з мачете та газовим балончиком напали військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки ВПС "Селятин". Його повалили та завдали удару по нозі.

"Прикордонник у відповідь застосував табельний пістолет Макарова, один правопорушник загинув, інший отримав поранення", - заявляв журналіст.

Доповнення

В травні цього року Демченко повідомляв, що у Румунії затримали двох українців, які на ділянці Мукачівського прикордонного загону на Закарпатті, намагаючись незаконно перетнути кордон, ймовірно, напали на військовослужбовця ДПСУ.

Популярні

Новини по темі