ukenru
na-kiyivschini-mizh-cholovikami-stalasya-perestrilka-cherez-revnoschi

На Київщині між чоловіками сталася перестрілка через ревнощі

 • 12852 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. На Київщині двоє товаришів напідпитку влаштували стрілянину через ревнощі. В результаті один чоловік отримав поранення вуха, а інший – руки. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"У селищі Макарів інцидент стався між чоловіками на ґрунті ревнощів. Двоє товаришів приїхали на "розбірки" напідпитку, прихопивши з собою зброю. У результаті сутички між групою чоловіків, один з них отримав травми у вигляді вогнепального поранення вуха, інший – поранення руки", - йдеться у повідомленні.

Вказано, що поліцейські затримали зловмисників на місці правопорушення у порядку ст. 208 КПК України. Ними виявилися 39-ти та 44-річний жителі Макарова.

"В якості речових доказів правоохоронці у них вилучили мисливську рушницю, пристрій для відстрілу гумових куль "Форт-12р", набої", - зазначили у відділі комунікації.

Також вказано, що зброю та боєприпаси направили на проведення експертизи до НДЕКЦ МВС.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Наразі вирішується питання про оголошення підозри двом затриманим чоловікам. Міру запобіжного заходу на час тривання досудового розслідування для них обере суд", - додали у відділі комунікацій.

Нагадаємо, у чоловіка, який стріляв серед вулиці на Київщині, вилучено зброю та гранати.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП