ukenru
na-khmelnichchini-cherez-zitknennya-dvokh-legkovikiv-postrazhdalo-troye-lyudey

На Хмельниччині через зіткнення двох легковиків постраждало троє людей

 • 10279 переглядiв

КИЇВ. 10 січня. УНН. На Хмельниччині у ДТП за участю легковиків Volkswagen Jetta та Daewoo Nexia постраждало троє людей. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Хмельницькій області.

Так, дорожньо-транспортна пригода сталася у четвер, 9 січня, близько 16:50 години на автодорозі сполученням "Городище — Рівне — Старокостянтинів" поблизу міста Славута.

"За попередньою інформацією, 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Volkswagen Jetta, допустив зіткнення з автівкою Daewoo Nexia під керуванням 43-річного жителя села Корчик. У результаті ДТП водій автомобіля Volkswagen Jetta отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми і у важкому стані був госпіталізований до реанімації", - сказано у повідомленні.

У водія та 45-річної пасажирки Daewoo Nexia діагностували забійні рани різних частин тіла. Їх госпіталізували до травматологічного відділення Славутської центральної районної лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, на Миколаївщині 40-річний водій легковика скоїв зіткнення з вантажівкою і загинув на місці події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП