na-khmelnichchini-16-lyudey-postrazhdali-vnaslidok-padinnya-ulamkiv-vid-shakhediv

На Хмельниччині 16 людей постраждали внаслідок падіння уламків від "шахедів"

 • 189973 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. У Шепетівському районі Хмельницької області уламки ворожих дронів під час нічної атаки упали на територію об'єкта критичної інфраструктури. 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями звернулися за медичною допомогою до лікарні. Про це повідомив перший заступник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, передає УНН.

Деталі

Відомо, що під час роботи ППО вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки та транспортні засоби. На місті працюють усі відповідні служби.

Також Тюрін відзначив, що збиті ворожі цілі не завдали шкоди під час падіння уламків у Хмельницькому районі. Чиновник наголосив, що ворог атакує Хмельниччину вже четверту добу поспіль.

Додамо

Міський голова Славути на Хмельниччині Василь Сидор повідомив про наявність пошкоджень та постраждалих на території Славутської громади.

Уночі, 25 жовтня, росія атакувала Хмельниччину "шахедами". Під час повітряної тривоги, яка розпочалася о 01:10 і тривала до 04:46, в області місцеві жителі чули звуки вибухів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Минулої доби росіяни обстріляли 6 громад Сумщини

     • 122605 переглядiв

    Світовий попит на викопне паливо досягне піку до 2030 року

     • 147535 переглядiв

    Apple дасть можливість зробити ремонт iPhone "кожному"

     • 202693 переглядiв