na-khersonshchyni-zsu-ukripliuiut-oboronni-sporudy-okupanty-namahaiutsia-zakhopyty-platsdarm-v-raioni-krynok-humeniuk

На Херсонщині ЗСУ укріплюють оборонні споруди, окупанти намагаються захопити плацдарм в районі Кринок - Гуменюк

 • 25747 переглядiв

Українські війська зміцнюють оборонні споруди в Херсонській області, в той час як російські війська продовжують спроби захопити плацдарм у селі Кринки шляхом "м'ясних штурмів".

На Херсонщині Сили оборони наразі укріплюють оборонні споруди. російські війська продовжують "м’ясні штурми", намагаючись захопити плацдарм у селі Кринки Херсонської області. Про це сказала начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону, передає УНН

Українські війська там(у Кринках-ред.) закріпленні. І ворог продовжує їх штурмувати причому не змінюючи тактики.. Штурми з боку ворога — суто „м'ясні", за минулу добу вони спромоглися на чотири штурми

- заявила Гуменюк.

За її словами, окупанти загалом сформували потужне угрупування на лівому березі Дніпра, проте воно зосереджено на Запорізькому напрямку і на посиленні військ на сході.

Також Гуменюк повідомила, що Сили оборони на Херсонщині укріплюють вже збудовані оборонні споруди.

"Це не зведення нових споруд з нуля, а це укріплення тих споруд, які були" , вказала Гуменюк. 

"Така логіка введення бойових дій. Тут нічого страшного або критичного немає... Це означає, що ми готові до будь-якого розвитку подій і наші рубежі укріплені", - додала вона.

На Херсонщині ворог поцілив у заклад освіти та комунальну техніку, двоє поранених01.03.24, 08:22

Популярні

Новини по темі