na-khersonschini-sili-oboroni-byut-po-tilakh-rosiyan-genshtab

На Херсонщині Сили оборони б’ють по тилах росіян – Генштаб

 • 127670 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. Сили оборони України продовжують вести наступальні операції на Мелітопольському напрямку та штурмові дії на Бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Про це повідомили у ранковому зведенні Генштабу, передає УНН.

Деталі

У зоні відповідальності ОСУВ “Північ” на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському та Лиманському напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів. На Бахмутському напрямку ворог безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Луганської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протягом доби відбулося 44 бойових зіткнень на передовій – Генштаб

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському, Мар’їнському, Шахтарському напрямках противник здійснив понад 20 невдалих атак в районах Тоненького, Мар’їнки, Новомихайлівки та Старомайорського Донецької області. Також, безуспішно намагався відновити втрачене положення південно-західніше Авдіївки Донецької області.

На Запорізькому напрямку загарбники намагалися відновити втрачене положення в районах Роботиного та Вербового Запорізької області, успіху не мали.

В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку наші воїни продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищують склади забезпечення та наносять успішне ураження по тилах противника.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Херсонщині Сили оборони б’ють по тилах росіян – Генштаб

     • 127670 переглядiв

    На фронті загинув фотограф Володимир Миронюк

     • 483889 переглядiв

    В Англії затримали двох людей, які зрубали відоме дерево

     • 229569 переглядiв

    Вірменія подала позов до суду ООН проти Азербайджану

     • 194893 переглядiв