ukenru
na-chernigivschini-zatrimali-zlochinnu-grupu-za-rozbiyniy-napad-na-lisnichogo

На Чернігівщині затримали злочинну групу за розбійний напад на лісничого

 • 37292 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. В Чернігівській області правоохоронці затримали групу злочинців, що планувала скоїти розбійний напад на лісничого. Проте операція не вдалась, оскільки в будинку жертви на зловмисників вже чекав підрозділ поліцейських. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в області, передає УНН.

Цитата:

"Поліцейські Чернігівської області за деякий час до самої події отримали оперативну інформацію про групу осіб, яка планувала скоїти розбійний напад на 55-річного лісничого водному з сіл Комарівської територіальної громади Ніжинщини. Тож в будинку чоловіка на озброєних зловмисників вже чекав спецпідрозділ КОРД", – розповів начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський.

Деталі

Виявилось, що учасники злочинної групи – жителі Київської області, віком від 24 до 43 років. Двох зловмисників затримали в будинку, відразу вилучивши зброю, згодом – організатора злочинної операції, який намагався втекти. А сьогодні знайшли четвертого учасника в Києві.

Як зазначили поліцейські, слідчий відкрив провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений організованою групою осіб. Максимальна санкція покарання — 15 років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.

Доповнення 

Під час спеціальної операції поліція Київської області затримала зловмисників за розбійний напад та викрадення людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП