na-bukovini-zablokuyut-14-saytiv-de-prodayut-falsifikovaniy-alkogol-beb

На Буковині заблокують 14 сайтів, де продають фальсифікований алкоголь — БЕБ

 • 234923 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Бюро економічної безпеки на Буковині ініціювало блокування 14 сайтів, що займались продажем фальсифікованого алкоголю. Про це повідомила пресслужба БЕБ, передає УНН.

Цитата

“Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області виявили 14 вебсайтів, на яких продавали фальсифікований спирт і лікеро-горілчану продукцію”, — повідомили у бюро.

Деталі

Фахівці Теруправління БЕБ аналізуючи інтернет-ресурси встановили, що на деяких вебсайтах, де продавали алкоголь, не було відомостей про найменування суб’єктів господарської діяльності, які здійснюють інтернет-торгівлю. Також в цих магазинах була відсутня інформація про наявність відповідних ліцензій на продаж алкоголю.

Бажаючим купити товари на цих сайтах пропонували підакцизну продукцію невідомого походження та сумнівної якості. Алкоголь розлитий у пляшки із логотипами відомих брендів коштував тут у кілька разів дешевше ринкової ціни. Примітно, що більшість товарів ці вебсайти реалізовували без марок акцизного податку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні пропонують штрафувати за порушення у географічному маркуванні продуктів і алкоголю

Аби припинити незаконну діяльність цих сайтів аналітики БЕБ направили рекомендаційний лист до Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України щодо блокування згаданих інтернет-ресурсів.

Наразі доступ до чотирьох сайтів вже заблоковано.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Азарову повідомили про нову підозру

     • 216843 переглядiв