ukenru
mzs-pidtverdilo-zatrimannya-ukrayintsiv-u-gruziyi

МЗС підтвердило затримання українців у Грузії

 • 21077 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. Департамент поліції м. Тбілісі, Грузія, підтвердив затримання 6-и громадян України. Затриманим українцям призначено адвокатів. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"Департамент поліції м. Тбілісі підтвердив затримання 6-и громадян України. Затриманим українцям призначено адвокатів. За інформацією департаменту поліції м.Тбілісі, права затриманих не порушуються. Консул проводить зустрічі з представниками МВС Грузії з цього питання", - повідомив він.

В Грузії підтвердили затримання 6 осіб з України.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримання українців в Грузії: МЗС поки не має підтвердження


Також, В МВС Грузії додали, що затримані прибули в Грузію ще 27 листопада, наразі триває розслідування конкретних цілей і задач їхнього візиту в країну.

Нагадаємо, грузинські засоби масової інформації повідомили про сімох затриманих осіб з українськими паспортами, затримані звинувачуються в незаконному придбанні та зберіганні вогнепальної зброї, вибухових речовин або вибухових пристроїв. 

Раніше повідомлялося Тбілісі в готелі "Альянс" затримано п'ятьох осіб з паспортами України. За інформацією грузинських ЗМІ, серед затриманих в Грузії є український доброволець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Криму затримали двох розшукуваних в РФ українців

Українські Національні Новини

Кримінал та НП