mykolenko-povertaietsia-do-trenuvan-u-zahalnii-hrupi-zbirnoi-ukrainy-pered-matchem-yevro-2024-proty-slovachchyny

Миколенко повертається до тренувань у загальній групі збірної України перед матчем Євро-2024 проти Словаччини

 • 17927 переглядiв

Гравець збірної України Віталій Миколенко відновить тренування у загальній групі команди за день перед матчем проти Словаччини на чемпіонаті Європи-2024 з футболу.

Гравець збірної України Віталій Миколенко за день перед матчем проти Словаччини на чемпіонаті Європи-2024 з футболу відновить тренування у загальній групі команди. Про це повідомив головний тренер збірної Сергій Ребров у четвер, пише УНН з посиланням на "Суспільне Спорт".

Контекст

Миколенко зазнав ушкодження перед самим початком чемпіонату Європи - у товариській грі проти Молдови. У захисника діагностували травму стопи, і хоча він уник серйознішої травми, перший поєдинок на Євро проти Румунії він пропустив.

Індивідуальні тренування захисник відновив за день перед матчем проти румунів. А тепер повернеться до занять у загальній групі.

Віталій сьогодні почне тренуватися з командою. Він не тренувався більше як тиждень

- прокоментував Ребров повернення Миколенка до загальної групи.

Деталі

На запитання щодо того, чи з'явилися в збірної нові травмовані футболісти, Ребров відповів, що "певні пошкодження є", але він сподівається, що "все буде нормально" перед грою проти Словаччини.

Доповнення

Матч Україна-Словаччина відбудеться у п'ятницю, 21 червня, о 16:00 за київським часом. У разі поразки українці зберігатимуть лише математичні шанси на вихід у плей-оф турніру.

Популярні

Новини по темі

У Дніпрі "бійці Тищенка" побили чоловіка

 • 17096 переглядiв

АМКУ дозволив "Укрнафті" керувати мережею АЗС "Татнєфть"

 • 22628 переглядiв