ukenru
mvs-v-ukrayini-stali-menshe-vikoristovuvati-zaboronenu-simvoliku

МВС: в Україні стали менше використовувати заборонену символіку

 • 7236 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Починаючи з 2014 року, тенденція щодо використання забороненої символіки на заходах 9 травня кардинально знизились. Про це сказав радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк журналістам у Києві під час заходів 9 травня, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми можемо публічно констатувати факт того, що від 2014 до 2019 року тенденція щодо в тому числі використання забороненої символіки кардинально знизились, і сьогодні це – найнижчий рівень таких випадків, який був зафіксований з 2014 року. Навіть якщо порівнювати з минулим роком, таких випадків було трошки більше. Вони також були незначні, і безумовно, навіть такі речі не містили системного характеру", - сказав Шкіряк.

Він подякував всім громадянам України, які брали участь у сьогоднішньому заході, за високий рівень особистої відповідальності.

"Я також хочу подякувати представникам патріотичних і проукраїнських організацій, які продемонстрували свою громадянську солідарність, дослухались до порад МВС щодо унеможливлення будь-яких конфліктних ситуацій або провокативних дій", - додав він.

Як повідомляв УНН, на Одещині чоловіки прийшли на мітинг з георгіївськими стрічками.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП