mustafa-naiiem-napysav-zaiavu-pro-vidstavku-z-posady-ochilnyka-ahentstva-vidnovlennia

Мустафа Найєм написав заяву про відставку з посади очільника Агентства відновлення

 • 44199 переглядiв

Мустафа Найєм написав заяву про звільнення з посади очільника Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури, про що повідомив у соцмережах, оприлюднивши відповідний документ, пише УНН.

Деталі

"Я залишаю посаду голови Агентства відновлення. Рішення прийняв самостійно через системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження", - написав Найєм у Telegram.

Зі слів Найєма, він "сьогодні написав заяву про звільнення і попрощався з командою Агентства та керівниками Служб відновлення у регіонах". "Розуміючи відповідальність, яка лежить на нашій команді, я виконуватиму свої обов’язки до прийняття рішення урядом про моє звільнення і передам справи наступникам. Готовий зробити все від мене залежне, щоб Агентство продовжило реалізацію критично важливих для країни проектів. Наразі вся наша команда та Служби відновлення у регіонах продовжують працювати у штатному режимі", - вказав він.

Довідково

Мустафа-Масі Найєм - народний депутат України VIII скликання, з 2021 по січень 2023 року - заступник міністра інфраструктури України, від 30.01.2023 на підставі розпорядження Кабінету міністрів був призначений на посаду голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Популярні

Новини по темі

Екснардепа Святаша заочно засудили до 12 років

 • 23570 переглядiв