mozhlyvist-zbyttia-raket-polshcheiu-nad-zakhidnoiu-chastynoiu-ukrainy-potrebuie-pidtrymky-inshykh-krain-zelenskyi

Можливість збиття ракет Польщею над західною частиною України потребує підтримки інших країн - Зеленський

 • 17157 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що збиття російських ракет Польщею над західною Україною значно допомогло б, але потребує підтримки інших країн НАТО. Він наголосив на важливості підтримки США для такого рішення.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що якби Польща збивала російські ракети, то дуже допомогла би Україні, але це рішення потребує підтримки інших країн.

Про це Зеленський заявив під час форуму "Україна 2024. Незалежність", передає кореспондент УНН.

Деталі

Як зазначив Зеленський, що Україні дуже б допомогло, якби Польща збивала російські ракети, які йдуть курсом в напрямку країн ЄС.

Ми дуже багато про це говорили. І треба, я так розумію, підтримка кількох країн. І Польща, я так розумію, вагається, щоби бути наодинці з таким рішенням. Вона хоче підтримку інших країн в НАТО. Я думаю, що це би призвело і до позитивного рішення з боку Румунії. Але тут нам всім треба працювати над тим, щоби США підтримали це рішення. Тоді нам буде легше. Тоді деякі речі, які в нас є в різних регіонах, які захищають той, чи інший напрямок , ми можемо сфокусувати в інших напрямках, де у нас, на жаль, поки що немає протиповітряної оборони. І дуже хотілося б, щоб таке рішення було. Будемо працювати і вірити в це

– сказав Зеленський.

Нагадаємо

Сьогодні Польща та союзники піднімали в повітря авіацію у відповідь на російські ракетні обстріли України. Оперативне командування ЗС Польщі повідомило про можливе підвищення рівня шуму в південно-східній частині країни через діяльність військової авіації.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський: Україні потрібні польські МіГи

     • 18912 переглядiв

    У Києві розпочали будівництво двох нових пожежних депо

     • 12136 переглядiв

    Зеленський планує зустрітися з Байденом у вересні

     • 37808 переглядiв