ukenru
mkhp-zabezpechiv-likarnyu-na-ternopilschini-myasom-ptitsi

МХП забезпечив лікарню на Тернопільщині м’ясом птиці

 • 182831 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Компанія МХП передала на потреби Микулинецької фізіотерапевтичної лікарні, що на Тернопільщині, 2000 кг курятини. Про це у своєму FB написав народний депутат Микола Люшняк, передає УНН.

Деталі

"За останні 5 місяців Микулинецька фізіотерапевтична лікарня прийняла більше тисячі українців, які постраждали внаслідок війни.

"У цей нелегкий час багато людей допомагає медикам забезпечувати потреби закладу. Я дякую агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт" МХП та директору Юрію Косюку за те, що відгукнулися на моє прохання – надали лікарні 2000 кг високоякісної курятини. М'ясо МХП – здорова та корисна їжа для пацієнтів медзакладу. Страви з нього вже є в меню", – написав нардеп.

Він додав, що вказана лікарня за кілька останніх років здобула визнання в Україні й за кордоном.

"Сьогодні вона допомагає сотням людей, які постраждали внаслідок бойових дій.

У час війни лікарі також ведуть боротьбу. Їхня місія не менш важлива – рятувати життя і здоров’я військових та цивільних. Наш обов’язок – підтримати їх та допомогти впоратися з навантаженням!", – підкреслив нардеп.

Додамо

Благодійний фонд "МХП-Громаді" спрямував 154 тис. грн на ремонт водогінної системи у селі Яблунів, що на Черкащині

У фонді зазначили, що вирішення проблеми реконструкції водогінної системи в селі Яблунів триває не один рік. Так, торік у громаді відремонтували артезіанську свердловину.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу