ukenru
mkhp-gromadi-vlashtuvav-ekskursiyu-dlya-pereselentsiv-na-volini

“МХП-Громаді” влаштував екскурсію для переселенців на Волині

 • 114467 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” влаштував для переселенців екскурсію мальовничим куточком Полісся - Черемським заповідником. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку заповідника у Facebook.

Цитата

“Діти й дорослі мали змогу ознайомитися з незайманим куточком дикої природи, почути розповіді про історичні моменти, які відбувалися на території заповідника. Змогли побувати в землянках, в яких ще у Другій світовій війні переховувалися партизани. Побували на найвищій точці заповідника, а також пройшлися стежкою по найбільшому болоті Європи - Черемському. Діти з цікавістю розглядали шейхцерію болотну, яка занесена до Червоної книги України і є символом заповідника”, - йдеться у повідомленні.

Деталі

Окрім того, діти та дорослі мали змогу побачити бізонів, у тому числі двох новонароджених дитинчат.

Додамо

Благодійний фонд "МХП-Громаді" посів перше місце у номінації "Всеукраїнська благодійність" національного конкурсу "Благодійна Україна-2021". 

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство