mistsevi-na-tymchasovo-okupovanykh-terytoriiakh-vidmovliaiutsia-rozmovliaty-rosiiskoiu-z-hastroleramy-z-rf

Місцеві на тимчасово окупованих територіях відмовляються розмовляти російською з гастролерами з рф

 • 104393 переглядiв

Місцеві жителі на тимчасово окупованих територіях відмовляються розмовляти російською мовою з російськими гастролерами, що викликає скарги та розгляд окупаційною владою питання про проведення "мовних курсів" для українців.

На загарбаних територіях місцеві відмовляються переходити на російську мову при спілкуванні з російськими гастролерами. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

У тимчасово окупованих територіях місцеве населення не переходить на російську мову під час спілкування з гастролерами з рф.

Відтак, окупаційні адміністрації Херсонщини отримали скарги від російських лікарів-гастролерів про те, що під час примусових оглядів місцеві жителі не використовують російську мову.

У зв'язку з цим у рф розглядає варіант створення мовних курсів для українців з метою підвищення "загального рівня рідної мови". Ця ситуація відображає сюрреалістичний аспект "визволителів" та їх тверджень про "ісконні російські території".

На окупованих територіях України росіяни примусили дітей до участі у "параді" з нагоди 9 травня - Центр нацспротиву10.05.24, 13:51

Юлія Котвицька

Суспільство

Популярні

Новини по темі

У Харкові прогримів вибух

 • 30903 переглядiв

Зафіксована загроза балістичних ракет у декількох областях

 • 22311 переглядiв