ukenru
minoboroni-nimechchini-vid-rosiyi-yde-zagroza-dlya-yevropi

Міноборони Німеччини: від Росії йде загроза для Європи

 • 14068 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Міністр оборони ФРН Аннегрет Крамп-Карренбауер заявила, що в Європі з'явилися загрози, які йдуть з Росії. З такою заявою вона виступила в суботу на заході, організованому Фондом Конрада Аденауера, передає УНН із посиланням на DPA.

Цитата

“Покращення озброєнь Росії та її військові операції посеред Європи створили реальні загрози”, — заявила міністерка. Подібні загрози є “конкретними і безпосередніми”, додала вона. За словами Крамп-Карренбауер, “той, хто на це вказує, не налаштований антиросійськи”, а лише говорить про “політичні факти”. Вона також зазначила, що у Росії є ракети, “які можуть досягти Німеччини”.

З аналогічними твердженнями міністр оборони ФРН в останній раз виступала 3 квітня. Тоді вона заявила, що через дії Москви “ростуть виклики” для Європейського регіону.

Також Крамп-Карренбауер знову висловила стурбованість у зв’язку з ситуацією на кордоні Росії і України. За її словами, дії Москви націлені на те, щоб “спровокувати реакцію”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступного тижня представники ЄС приїдуть на Донбас: що обговорять політики

Нагадаємо

Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що для Росії треба визначити червоні лінії, через які вона не повинна переступати.

Українські Національні Новини

Новини Світу