ukenru
ministr-oboroni-sprostuvav-viselennya-shtabu-vms

Міністр оборони спростував "виселення" штабу ВМС

 • 12663 переглядiв

КИЇВ. 28 грудня. УНН. Міністр оборони України Андрій Загороднюк заявив, що командування ВМС ЗС України переїде у нові приміщення лише після того, як вони будуть здані в експлуатацію, до цього воно перебуватиме у старих приміщеннях. Про це він заявив у своєму Telegram-каналі, передає кореспондент УНН.

"Деякі особи все ще намагаються штучно створити інформаційні приводи навколо вигаданого "виселення" штабу ВМС", - написав Загороднюк.

Міністр зазначив, що наразі ніяких конфліктів з цього приводу немає.

"Командування ВМС ЗС України переїде до нових приміщень після того, як вони будуть готові та здані в експлуатацію. Нові приміщення мають повністю відповідати вимогам Командування з урахуванням їх потреб, українського законодавства, практик країн НАТО та планів розвитку ВМС на найближчі роки. До того як нові приміщення не будуть повністю готові, Штаб буде знаходитись у тих приміщеннях, що він займає тепер. Ніяких "конфліктів" між підрозділами ЗСУ не існує. Всі вони виконують завдання у штатному режимі. В тому числі ВМС", - зазначив він.

Нагадаємо, з наступного року всі частини Збройних сил України перейдуть на систему харчування за каталогом, що дозволяє кардинально покращити продовольче забезпечення військовослужбовців.

Українські Національні Новини

Політика