ukenru
mikolayivschina-cherez-vorozhiy-obstril-zagorilosya-pole-z-ripakom

Миколаївщина: через ворожий обстріл загорілося поле з ріпаком

 • 84871 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Сьогодні російські окупанти обстріляли у Миколаївській області не лише облцентр, але й інші громади, зокрема, у Баштанському районі, де загорілося поле з ріпаком. Про це з посиланням на дані районних військових адміністрацій повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

"Вранці, 5 липня, було обстріляно Інгульську громаду. Обстріли були переважно поза межами населених пунктів. В результаті чого виникло займання поля з ріпаком. Потерпілих немає", - зазначив Кім у Telegram.

Деталі

За даними голови ОВА, також у Баштанському районі зранку 4 липня, близько 8:00, обстрілів зазнала Широківська громада. Зруйновано житловий будинок. Потерпілих немає. Орієнтовно з 1:00, 5 липня, і наразі у громаді тривають обстріли. Обстріли переважно поза межами населених пунктів. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У цьому ж районі у Березнегуватській громаді тривають обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Також окупанти обстрілюють Баштанську громаду. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Миколаївському районі ввечері 4 липня, близько 16:15 та орієнтовно о 19:30, обстрілів зазнало село Лимани Галицинівської громади. Внаслідок обстрілів зруйновано житловий будинок. У межах населеного пункту та за його межами відбулося займання полів з урожаєм.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Що стосується облцентру, то Кім підтвердив, що "вранці 5 липня по Миколаєву окупанти завдали ракетних ударів". 

Доповнення

Про те, що по Миколаєву зранку російські окупанти завдали ракетні удари, повідомив раніше мер міста Олександр Сєнкевич.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП