ukenru
mi-vidibyemo-i-mariupol-i-skhid-i-pivden-ale-legko-tam-ne-bude-arestovich

Ми відіб’ємо і Маріуполь, і Схід, і Південь. Але легко там не буде - Арестович

 • 138471 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Попереду Україну чекають важкі бої за Південь та Схід, але Збройним силам вдасться перемогти. Про це на брифінгу у суботу повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович, пише УНН.

Цитата

“Головна інтрига у нас, як завжди, це Схід України, де противник продовжує намагатись оточити угрупування наших військ в зоні ООС від Ізюму на Південь і від Волновахи на Північ. Ми знаємо про це, зосереджуємо відповідно наші зусилля на відбиття цієї загрози”, - сказав Арестович.

Деталі

Так, з його слів, напередодні в районі Волновахи противник спробував розпочати наступ, але був відбитий.

Крім того, повідомив радник глави ОП, росіяни намагались затиснути з фронту район Авдіївки, Ясенуватої – але також були відбиті з великими втратами.

Щодо Ізюму, то зі слів Арестовича противник зосереджувався, але “прикрі події, які чомусь трапились північніше Харкова, трохи угальмували ці їх спроби кудись наступати”.

Цитата

“Менш із тим ми маємо позбутися ілюзій. Там ще предстоять важкі бої за Південь, за маріуполь, за Схід України. Але після цих боїв, я не думаю, що у російської федерації залишаться хоч якісь резерви для активних наступальних дій… Я вірю в Збройні сили, вірю в перемогу, вірю в наш народ, і я думаю що ми відіб’ємо і Маріуполь, і Схід України, і Південь. Але уважно слідкуємо – легко там не буде”, - додав Арестович.

Раніше

Як писав УНН, на думку міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, метою відведення росією військ може бути перегрупування і підготовка до фінальної битви за Донбас.

Українські Національні Новини

Політика