mhp-fishing-fest-2023-na-kiyivschini-vidbulisya-blagodiyni-zmagannya-z-lovli-ribi

MHP fishing fest 2023: на Київщині відбулися благодійні змагання з ловлі риби

 • 1619621 переглядiв

Деталі

Участь у турнірі взяли 16 команд. Абсолютним переможцем змагань стала команда від "МХП-Урожай", яка впіймала 189,47 кг коропа. Примітно, що "МХП-Урожай" брав участь у турнірі зі спортивної ловлі риби вперше.

Загалом, учасники другого туру благодійних рибальських змагань зібрали 16 тисяч грн.

"На зібрані кошти організатори благодійного турніру у співпраці з фондом "МХП-Громаді" придбають необхідне для українських військових обладнання.

Так, на кошти, які зібрали учасники першого туру, для військових придбали окуляри віртуальної реальності для управління дроном", - йдеться у повідомленні.

"MHP fishing fest" проводять з 2018 року. Перемогу здобувають команди, що впіймали найбільшу кількість риби у ваговому вимірюванні. Виловлену рибу відпускають, адже гасло MHP fishing fest - "Зловив – відпустив".

Нагадаємо

"МХП-Громаді" став переможцем конкурсу "Благодійна Україна-2022".

Довідка

"МХП–Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Європарламент закликав НАТО запросити Україну до альянсу

     • 1195063 переглядiв