ukenru
metro-kiyeva-vidnovlyuye-rukh-cherez-pivdenniy-mist

Метро Києва відновлює рух через Південний міст

 • 472139 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Київський метрополітен із 8:30 відновлює сполучення через Південний міст, повідомили у КМДА, пише УНН.

Цитата

"Київський метрополітен із 08:30 відновлює сполучення через Південний міст. Зелена лінія працює: від станції «Сирець» до станції «Видубичі», а також від станції «Видубичі» до станції «Червоний хутір». Також працює пересадка «Золоті ворота» – «Театральна»", - повідомили у КМДА.

"Метрополітен для перевезень пасажирів працюватиме до 19:00. Підземні станції продовжать цілодобово приймати людей як укриття", - додали у КМДА.

Деталі

Також вказано, що червона лінія працює: від станції «Шулявська» до станції «Театральна».

Синя лінія працює: від станції «Героїв Дніпра» до станції «Теремки». «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Палац спорту» та «Кловська» поїзди проїжджають без зупинки, додали у КМДА.

"Середній інтервал руху поїздів на лініях – 1 година. Графік роботи може оперативно змінюватися за необхідності", - вказали у КМДА.

Окрім того, зазначається, що на Північному мості повністю відновлено рух транспорту в обох напрямках

Дарницький міст традиційно працює для автомобільного сполучення лівого й правого берегів.

Південний міст залишається відкритим для громадського транспорту. Відсьогодні – і для метро.

"Місто нагадує водіям про необхідність дотримуватися ПДР та пропускати автівки швидкої допомоги та гуманітарні вантажі", - зауважили у КМДА.

Швидкісний трамвай № 3 відновлює роботу від станції «Ромена Роллана» до станції «Старовокзальна». Також, відзавтра, буде курсувати трамвай № 19 від Контрактової площі до площі Тараса Шевченка. Продовжують роботу за постійними схемами трамвайні маршрути №№ 2, 8 К, 22 К, 29 К, 33А. Трамвайне сполучення організоване на ділянці «Подільське ТРЕД – Контрактова площа».

Українські Національні Новини

Київ