makron-anonsuvav-poyizdku-do-izrayilyu

Макрон анонсував поїздку до Ізраїлю

 • 280470 переглядiв

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Президент Франції Емманюель Макрон заявив, що проводяться "інтенсивні дискусії" щодо звільнення заручників, яких утримує ХАМАС. І анонсував, що найближчим часом планує вирушити на Близький Схід. Про це повідомляє Franceinfo, пише УНН.

Цитата

"Я хочу бути тут дуже обережним, щоб ви зрозуміли, що я більше нічого не кажу, по-перше, щоб не створювати очікувань, які могли б розчарувати, і, перш за все, щоб не ставити під загрозу інтенсивні дискусії (стосовно полонених-ред.), які ми ведемо", - заявив президент Франції.

Деталі

Глава держави підкреслив, що Франція має "контакти, очевидно, з ізраїльською владою", а також з "державами, які є дружніми посередниками з ХАМАС".

Зазначається, що Еммануель Макрон підтвердив, що має намір відвідати Ізраїль найближчим часом, але не уточнив дату свого візиту.

«Я підтримую право Ізраїлю на самозахист (...) Але це завжди має бути сумісним з повагою до міжнародного права, гуманітарного права», - додав президент Франції.

Доповнення

За даними МЗС Франції, внаслідок атак ХАМАС в Ізраїлі загинули 17 громадян Франції, крім того, неназвана кількість французів зникли безвісти і, можливо, були взяті в заручники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль не розпочне наземну операцію до і під час візиту Байдена - Spiegel

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Макрон анонсував поїздку до Ізраїлю

     • 280470 переглядiв

    В Україні спростили процедуру списання БПЛА на фронті

     • 343573 переглядiв

    Армія рф завдала кілька ударів по центру Херсона

     • 415887 переглядiв

    Нетаньяху зустрівся з президентом Румунії в Єрусалимі

     • 309724 переглядiв

    На напрямку Мар'їнки побільшало штурмових дій ворога - речник

     • 233971 переглядiв