ukenru
m-saydik-nagolosiv-na-obgovorenni-u-minsku-lishe-modalnostey-viboriv-na-donbasi-i-geraschenko

М.Сайдік наголосив на обговоренні у Мінську лише модальностей виборів на Донбасі - І.Геращенко

 • 9867 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Координатор від ОБСЄ в тристоронній контактні групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Мартін Сайдік заявив, що у Мінську обговорюються лише модальності можливих виборів на сході України, а не законопроект. Про це повідомила віце-спікер Верховної Ради, учасниця мінських переговорів Ірина Геращенко у Facebook за підсумками зустрічі представника ОБСЄ з парламентарями, передає УНН.

"Дипломат поінформував українських політиків про роботу мінських груп, визнав, що це непрості дискусії, наголосив на пріоритетності для всіх мінських груп безпекової компоненти", - повідомила вонаю

З її слів, депутатів цікавили питання методології роботи спостережної місії ОБСЄ та здійснення ними моніторингу, багато питань стосувалися роботи політичної та безпекової груп, також українські політики звернулися до координатора від ОБСЄ в ТКГ з проханням активізувати всі зусилля задля звільнення заручників.

"Інформуючи народних депутатів про роботу політичної групи, М.Сайдік наголосив, що в Мінську обговорюються лише модальності можливих виборів, а не законопроект", - зауважила І.Геращенко.

Українські Національні Новини

Політика