ukenru
m-saakashvili-borotimetsya-za-opozitsiyniy-elektorat-skhodu-i-zakhodu-ekspert

М.Саакашвілі боротиметься за опозиційний електорат Сходу і Заходу - експерт

 • 8695 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Міхеіл Саакашвілі буде боротися за опозиційний електорат Cходу і Заходу. Таку думку в ефірі "5 каналу" зазначив директор соціологічної служби "Рейтинг" Олексій Антипович, передає УНН.

"Я впевнений, що Міхеіл Саакашвілі буде боротися за опозиційний електорат і Сходу, і Заходу, як Опоблоку, так і Тимошенко. Головне, що він настільки харизматична людина, що здатен вести свою риторику не тільки у темі боротьби з владою, з корупцією, можливо в економічних напрямках, ліберальних цінностях і так далі. Але тим не менш, він залишається Міхеілом Саакашвілі, до якого в Україні досить двояке ставлення. Причому, якщо українець до інших політиків ставиться або добре, або погано, то до Міхеіла Саакашвілі він ставиться одночасно і добре, і погано. Добре, тому що він хоче боротися з корупцією, харизматичний. Водночас він забагато критикує і нічого не робить – це критичні аспекти", – зазначив соціолог.

Раніше Кабінет міністрів рекомендував Президенту України Петру Порошенко звільнити Міхеіла Саакашвілі з посади голови Одеської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у понеділок 7 листопада голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі оголосив, що подає у відставку.

Українські Національні Новини

Політика