kuleba-vidpoviv-kritikam-ukrayinskogo-nastupu-zhartoma-zaproponuvav-vstupiti-v-inozemniy-legion

Кулеба відповів критикам українського наступу: жартома запропонував "вступити в іноземний легіон"

 • 1444290 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Українські військові звільнять усю територію, окуповану російськими військами, незалежно від того, скільки часу це займе, заявив цього тижня в інтерв'ю AFP міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. А критикам українського наступу жартома, за оцінками видання, запропонував "вступити в іноземний легіон", пише УНН.

Цитата

"Наша мета – перемога, перемога у вигляді звільнення наших територій у кордонах (України) 1991 року. І нам байдуже, скільки часу це займе", - сказав він під час інтерв'ю у Києві.

"Поки український народ поділяє цю мету, український уряд рухатиметься рука об руку зі своїм народом", - додав міністр.

З його слів, Україна не зазнає тиску з боку своїх західних союзників, які зробили свої вклади для підтримки збройних сил, щоб досягти більш швидких успіхів, сказав Кулеба.

"Ми цього не відчуваємо", - сказав він AFP, визнаючи, однак, "участь голосів коментаторів та експертів у публічному просторі", які обговорюють темпи просування України на передовій на сході та півдні країни.

Він, як повідомляється, жартома закликав критиків українського наступу "піти і вступити в іноземний легіон", щоб допомогти зусиллям України.

"Легко сказати, що ви хочете, щоб все було швидше, коли вас немає поруч", - зазначив Кулеба.

Однак він сказав, що Україна, як і раніше, потребуватиме стабільного постачання західної зброї та боєприпасів доти, поки її військові не витіснять російські сили з усієї окупованої території України.

"Правда в тому, що поки ми не перемогли, нам потрібно більше, нам треба рухатися вперед, тому що війна - це реальність, і в цій реальності нам треба перемагати. Іншого шляху немає", - сказав він.

Доповнення

Раніше радник з ОП Михайло Подоляк дав пораду любителям розмірковувати про швидкість та ефективність українського контрнаступу.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Німеччина передала Україні ще два ЗРК IRIS-Т

     • 2210763 переглядiв