ukenru
krainy-soiuznytsi-mozhut-dopomahaty-ukraini-zbyvaty-rakety-rf-zelenskyi

Країни-союзниці можуть допомагати Україні збивати ракети рф - Зеленський

 • 57630 переглядiв

Зеленський вважає, що країни-союзники можуть допомогти Україні збивати російські ракети, розгорнувши свої військово-повітряні сили в сусідніх країнах і збиваючи звідти ракети, спрямовані на Україну, як це було зроблено для захисту Ізраїлю.

Президент Володимир Зеленський вважає, що країни-союзниці можуть допомагати Україні збивати російські ракети, як це було у випадку атаки на Ізраїль. Зеленський зауважив, що не чув від французького колеги Еммануеля Макрона сигнал про введення французької армії на територію України.

Про це Зеленський сказав в інтерв’ю бразильським журналістам, передає кореспондент УНН.

Щодо військ на нашій території. Які війська? Що було в Ізраілі? Літаки. Літаки, які стріляли ракетами. Якщо нам пропонується, наприклад, авіація Франції, Німеччини, Польщі, Британії, неважливо кого, яка підіймається в небо на територіях своїх держав, якщо ця авіація буде підійматися над територією країн, які наші сусіди, і будуть збивати ракети, які безумовно летять по Україні, але можуть прилетіти і на ті території, як вже було зафіксовано факти з Польщею, Румунією, то нехай вони збивають ці ракети...Я буду тільки вдячний за це...Якщо такі пропозиції будуть нам, то чому ні

- сказав Зеленський. 

Зеленський зазначив, що не чув від президента Франції Еммануеля Макрона сигнал про введення французької армії на територію України.

16.03.24, 03:04 • [views_0]

Але саме такий сигнал, що, наприклад, армія Франції, військо прийде до нас на територію й буде воювати з російською армією, я такого від Емануеля не чув

- повідомив Зеленський. 

Окрім того, Зеленський зазначив, що присутність представників інших краї може бути для проведення в Україні тренувальних місій. Також хаби по ремонту військової техніки з представниками CEO тих чи інших компаній, можуть бути в Україні.

Другий аспект про який ми говорили з Макроном - хаби по ремонту нашої техніки. Тобто хаби з представниками CEO тих чи інших компаній, щоб вони були на нашій території це правильно

- розповів Зеленський.

14.03.24, 22:12 • [views_0]

Зеленський зазначив, що росія постійно погрожує перетину кордонів з боку білорусі.

"Тому третя пропозиція щодо посилення українських кордонів, і не тільки українських через те, що росія може їх перетнути з боку білорусі. Ми дуже позитивно до цього ставимося, якщо є така можливість посилити кордони чудово. І для нас, і для Польщі", - заявив Зеленський.  

20.04.24, 15:55 • [views_0]