kontrnastup-ide-vazhko-ale-z-kozhnim-dnem-mi-krokuyemo-vpered-do-zvilnennya-vsikh-nashikh-teritoriy-danilov

Контрнаступ іде важко, але з кожним днем ми крокуємо вперед до звільнення всіх наших територій - Данілов

 • 611299 переглядiв

КИЇВ. 25 серпня. УНН. Контрнаступ іде важко, адже важливо зберігати життя максимальної кількості українських військових. Але з кожним днем Сили оборони крокують вперед до звільнення всіх територій України. Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

Цитата

«Контрнаступ відбувається за тим планом, який був затверджений. Це дуже складна операція. Якщо хтось вважав, що це якась легка прогулянка і дуже швидко можна досягати тих цілей, які ми ставимо перед собою – звільнення всіх наших територій, то майте на увазі, що ворог потужний, ворог має певну систему оборонних, захисних споруд, які він там зміг побудувати», - сказав Данілов.

За його словами, тому українське просування відбувається у той спосіб, у який можливо відбуватися, для того, щоб зберігати максимальну кількість українських військових живими і неушкодженими.

«Тому йде важко, але з кожним днем ми крокуємо вперед до звільнення всіх наших територій», - зазначив Данілов.

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українська армія постійно рухається вперед у контрнаступі, попри щільні мінні загородження, які встановила російська армія. Він додав, що найголовніше - це тенденція, і що українські військові постійно просуваються, хоча і потрохи.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На прикордонні Сумщини за добу 19 вибухів - ОВА

     • 423805 переглядiв

    Ворог вранці атакував село на Куп'янщині, є поранений - ОВА

     • 412618 переглядiв