konhresvumen-spartts-zvynuvatyly-u-pronosi-vohnepalnoi-zbroi-cherez-systemu-bezpeky-aeroportu

Конгресвумен Спартц звинуватили у пронесенні вогнепальної зброї через систему безпеки аеропорту

 • 21085 переглядiв

Республіканську представницю Вікторію Спартц звинувачують у пронесенні вогнепальної зброї через службу безпеки в міжнародному аеропорту Вашингтона імені Даллеса.

Представниці Республіканської партії США Вікторії Спартц пред'явлено звинувачення в порушенні правил носіння зброї після того, як вона пронесла пістолет в міжнародний аеропорт Вашингтона Даллеса у штаті Вірджинія. Пише УНН із посиланням на The Hill.

Деталі

Член Палати представників США українського походження Вікторія Спартц звинувачена у пронесенні вогнепальної зброї через службу безпеки аеропорту.

Інцидент стався в п'ятницю, підтвердили в понеділок The Hill в Управлінні аеропортів Вашингтона, Адміністрації транспортної безпеки (TSA) та офісі Спартц.

Співробітники аеропорту імені Даллеса виявили вогнепальну зброю калібру .380 під час перевірки пасажирів

 – ідеться у дописі.

У заяві офісу Спартц йдеться, що вона помилково пронесла незаряджений пістолет у кишені своєї валізи, коли проходила службу безпеки по дорозі на засідання Парламентської асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Звинувачення передбачає до року в'язниці та штраф у розмірі 2500 доларів, якщо його визнають винним.

Конгресвумен від центральної Індіани, виграла суперечливі та конкурентні праймеріз у травні після того, як у 2023 році заявила, що більше не балотуватиметься.

Спартц є першою конгресменкою, яка народилася в Україні. Однак нещодавно вона проголосувала проти надсилання військової допомоги країні, ознаменувавши відступ від своєї позиції, коли росія вторглася в Україну.

Нагадаємо

Комісія з етики Палати представників США провела попереднє розслідування поводження члена Палати представників Вікторії Спартц з персоналом у відповідь на численні скарги.

Популярні

Новини по темі

У Харкові "гучно": окупанти завдають ударів

 • 19804 переглядiв

Вантажівка на Харківщині підірвалась на ворожій міні

 • 19078 переглядiв