kiyiv-gotuyetsya-do-pidklyuchennya-do-teplopostachannya-sadochkiv-shkil-ta-likaren

Київ готується до підключення до теплопостачання садочків, шкіл та лікарень

 • 499784 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Рада оборони Києва розпорядилась підготуватись до підключення систем теплопостачання об’єктів соціальної сфери - закладів охорони здоров’я, культури, фізичної культури і спорту, дошкільної і загальної середньої освіти, соціально-медичних установ. Про це заявив начальник КМВА Сергій Попко, інформує УНН.

Цитата

“Керівники теплопостачальних підприємств і організацій (незалежно від форм власності) отримали розпорядження Ради оборони Києва забезпечити готовність підключення систем теплопостачання в цих закладах. Водночас прошу керівників об’єктів соціальної сфери підготувати і подати відповідні заявки на включення систем теплопостачання”, - заявив начальник КМВА.

Як зазначив Попко, ворог знов буде намагатися “занурити Київ у темряву і холод” Тому підготовка до опалювального сезону надважлива, вказав начальник КМВА.

Доповнення

8 вересня Державна інспекція енергетичного нагляду України повідомила, що понад 5,5 тисячі об’єктів теплоенергетики отримали підтвердження стану готовності до роботи в опалювальний сезон.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Подоляк: ООН – це лобістська контора із заробляння грошей

     • 712812 переглядiв