kim-chen-in-zayaviv-scho-metoyu-pivnichnoyi-koreyi-ye-stvorennya-naypotuzhnishoyi-yadernoyi-sili-u-sviti-reuters

Кім Чен Ин заявив, що метою Північної Кореї є створення найпотужнішої ядерної сили у світі - Reuters

 • 1038216 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що кінцевою метою його країни є володіння найпотужнішими ядерними силами в світі. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Цитата

"Ця заява була зроблена після того, як Кім проінспектував випробування нової міжконтинентальної балістичної ракети (МБР) "Hwasong-17" і пообіцяв протистояти ядерним загрозам США за допомогою ядерної зброї", - пише Reuters.

Деталі

Він також сказав, що ядерні сили призначені для захисту суверенітету держави і народу, а кінцева мета - "володіння найпотужнішою в світі стратегічною силою, абсолютною силою, безпрецедентною в цьому столітті".

Нову ракету він назвав "найсильнішою у світі стратегічною зброєю" наголосивши, що північнокорейські вчені зробили "стрибок вперед у розвитку технології встановлення ядерних боєголовок на балістичні ракети".

Позуючи для фотографій з вченими, інженерами, військовими та іншими особами, які брали участь у випробуванні, Кім сказав, що очікує від них подальшого розширення і зміцнення ядерного стримування країни надзвичайно швидкими темпами.

Нагадаємо 

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин у суботу вперше показав світові свою доньку на вражаючих фотографіях, де батько та донька оглядають запуск найбільшої балістичної ракети країни, що має ядерне озброєння.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Запоріжжі прогриміли вибухи

     • 1274146 переглядiв

    Помер дизайнер Ренато Балестра

     • 984820 переглядiв