ukenru
khuliganstvo-i-nepokora-politsiyi-v-minsku-zaareshtuvali-didzheyiv-yaki-uvimknuli-pisnyu-tsoya

Хуліганство і непокора поліції: в Мінську заарештували діджеїв, які увімкнули пісню Цоя

 • 10712 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. У Мінську заарештували діджеїв, які на офіційному міському заході несподівано увімкнули пісню Віктора Цоя. Про це повідомляє білоруське "Радіо Свобода", передає УНН.

Відзначається, що Центральний районний суд Мінська визнав Кирила Галанова і Владислава Сокаловского винними в "дрібному хуліганстві" і "непокорі поліції" за те, що вони 6 серпня, перервавши виступ акордеоніста Віталія Варанкова, увімкнули пісню Віктора Цоя "Перемен!". Обох молодих людей засудили до 10 діб адміністративного арешту. Заарештовані є співробітниками Палацу дітей та юнацтва.

Свідок затримання Соколовського та Галанова, що з'явився в суд вранці 7 серпня, розповів, що хлопців затримали 6 серпня близько 20:30, коли ті вийшли з магазину пішли в сторону вулиці Хоружей.

Нагадаємо, 9 серпня в Білорусі відбудеться голосування на президентських виборах. В ході виборчої кампанії мітинги головної суперниці чинного президента Білорусі Олександра Лукашенка Світлани Тіхановскої збирали багатотисячну аудиторію прихильників опозиції.

Як повідомляв УНН, правоохоронні органи Білорусі заявили, що не допустять хаосу і безладдя на вулицях в період президентської виборчої кампанії.

Українські Національні Новини

Новини Світу