khersonska-ova-pokazala-mobilni-ukrittya-scho-vstanovlyuyutsya-na-liniyi-vognyu-v-oblasti-1

Херсонська ОВА показала мобільні укриття, що встановлюються на лінії вогню в області

 • 624784 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. На Херсонщині у населених пунктах, які перебувають на лінії вогню, у найбільш людних місцях встановили останні 6 мобільних укриттів із 20 запланованих, повідомляє ОВА, передає УНН.

Деталі

Департамент цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської ОВА встановив шість мобільних укриттів у населених пунктах регіону, які знаходяться на лінії вогню.

Їх закупили коштом обласного бюджету, і всього було укладено договори на виготовлення та встановлення двадцяти. Останні шість укриттів облаштували у Бургунці, Золотій Балці, Новокаїрах, Зміївці, Гаврилівці та Львовому.

Ці села розташовані вздовж Дніпра, і тому російська армія постійно обстрілює їх, знищуючи домівки людей та іншу цивільну інфраструктуру. Тепер місцеві жителі можуть сховатися у мобільних укриттях, встановлених у найбільш людних місцях.

Зазначається, що робота з облаштування захисних споруд на Херсонщині триває.

Нагадаємо

Раніше повідомлялось, що на території Херсона та Херсонської області триває процес розгортання нових мобільних укриттів. За останніми даними, на території області вже функціонує понад 120 таких укриттів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По Херсону росіяни випустили 47 снарядів, область атакували 78 разів, є загиблі - ОВА

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 40 лідерів держав візьмуть участь у саміті БРІКС

     • 2928953 переглядiв

    За шахрайку Ксенофонтову внесли майже мільйон гривень застави

     • 2201936 переглядiв