ukenru
kharkivschina-rosiyani-obstrilyali-kupyansk-ye-poranena

Харківщина: росіяни обстріляли Куп'янськ, є поранена

 • 669846 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Минулої доби, 1 січня, російські окупанти обстріляли місто Куп’янськ, що на Харківщині. За попередньою інформацією, 77-річна жінка дістала поранення, також відомо про руйнування у житлових будинках. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує УНН.

Цитата

«У Куп'янську ворожими обстрілами пошкоджено 5 приватних будинків, постраждала інфраструктура. Внаслідок обстрілів поранення отримала 77-річна жінка. Допомогу надали на місці», - написав він в Telegram.

Деталі

Також він зазначив, що минулої доби російські окупанти продовжували обстріли прикордонних районів Харківщини та населених пунктів, наближених до лінії зіткнення в Куп'янському та Чугуївському районах.

Зокрема, під ударом були: Куп'янськ, Вовчанськ, Огірцеве, Новомлинськ, Андріївка, Кучерівка, Лиман Перший, Вільшана, Орлянське, Кислівка, Котлярівка та інші населені пункти.

Доповнення

31 грудня російські окупанти з мінометів та артилерії завдавали ударів по мирному населенню міст і сіл Харківської області.

Українські Національні Новини

Війна